Riskutbildning


Aktuella kurser

Handledarkurs

LÖRDAGEN DEN 27 JULI
Kl 10:00-13:15. Kom i tid
Fullbokad

LÖRDAG DEN 10 AUGUSTI
Kl. 10:00-13:15. KOM I TID
TILLGÄNGLIGA PLATSER FINNS

LÖRDAG DEN 24 AUGUSTI
KL 10:00-13:15. KOM I TID
TILLGÄNGLIGA PLATSER FINNS

Riskettan

Anmäl dig till risk ettan genom vår hemsida  basses.se eller genom vår mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Vi behöver ert personnummer samt mobilnummer. Vi lägger in dig på vår väntelista och skickar ett sms när vi har bestämt ett datum.

VARMT VÄLKOMNA

 

 

 

 

 

 

 

Teori

START DEL 1

Onsdag 10 JULI
KL.17:15-18:45 

tisdag 9 JULI (ARABISKA)
KL.17:00-18:30 

Innan du bokas på kunskaps- och körprov på Trafikverket måste du ha genomgått två stycken obligatoriska riskutbildningar.

Riskettan - En teoretisk utbildning kring alkohol, droger, trötthet m.m. Genomförs på trafikskolan. Kostnad 850:-

Risktvåan - En praktisk utbildning som består av halkkörning vilket kommer att genomföras på Trafik Center i Norrköping. Kostnad 1900:-


Varje riskutbildning som har genomförts är giltig under 5 år. För att vi ska kunna anmäla dig till teori och körprov, rekommenderas att du har deltagit på alla fyra teorilektioner. Ett krav är att du har gjort godkända teoritester vid trafikskolan eller på webben och fullföljt hela din körutbildning enligt skolans utbildningsplan.

Självfallet utbildas du till ett miljöanpassat körsätt (Eco Drivning), vilket även är ett av kraven på Trafikverkets körprov.


Anmälan till Riskettan:

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
 

 


Webbproduktion: johntolunay.com   Admin Login