Riskutbildning


Aktuella kurser

Handledarkurs

LÖRDAGEN DEN 25 JANUARI
Kl 10: 00-13: 15. Kom i tid
FULLBOKAT

LÖRDAG DEN 15 FEBRUARI
Kl. 10: 00-13: 15. KOM I TID
TILLGÄNGLIGA PLATSER FINNS

LÖRDAG DEN 7 MARS 
KL 10: 00-13: 15. KOM I TID
TILLGÄNGLIGA PLATSER FINNS

Riskettan

 Fredag den 24 januari har vi Riskettan på svenska med start 15,30. Gå in under fliken utbildningar och välj Riskutbildning eller  skicka till vår mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi behöver ert personnummer samt mobilnummer när ni anmäler er. Kostnad 850 kronor
VARMT VÄLKOMNA

 

 

 

Teori

START DEL 1

Onsdag 29 januari
KL.17:15-18:45 

måndag 13 JANUARI (ARABISKA)
KL.17:00-18:30 

Innan du bokas på kunskaps- och körprov på Trafikverket måste du ha genomgått två stycken obligatoriska riskutbildningar.

Riskettan - En teoretisk utbildning kring alkohol, droger, trötthet m.m. Genomförs på trafikskolan. Kostnad 850:-

Risktvåan - En praktisk utbildning som består av halkkörning vilket kommer att genomföras på Trafik Center i Norrköping. Kostnad 1900:-


Varje riskutbildning som har genomförts är giltig under 5 år. För att vi ska kunna anmäla dig till teori och körprov, rekommenderas att du har deltagit på alla fyra teorilektioner. Ett krav är att du har gjort godkända teoritester vid trafikskolan eller på webben och fullföljt hela din körutbildning enligt skolans utbildningsplan.

Självfallet utbildas du till ett miljöanpassat körsätt (Eco Drivning), vilket även är ett av kraven på Trafikverkets körprov.


Anmälan till Riskettan:

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
 

 


Webbproduktion: johntolunay.com   Admin Login