INTENSIV KURS

 

För dig som behöver ta körkortet snabbt är vår intensivkurs på 2-3 veckor. Genom att vi skräddarsyr vår intensivkurs efter dina behov får du bästa förutsättningar för att ta körkortet effektivt och snabbt dessutom sparar du både tid och pengar.


Efter utvärdering och möjlig testlektion vi planerar hela din utbildning och allt förbokas tillsammans med ett slut prov både kunskap och uppkörning. Under den här tiden hjälper vi dig med allt du behöver ex. tillgång till skolans kök, gratis Wifi och datorer mm.. Eftersom utbildningen kommer vara väldigt intensiv, ser vi helst att du
enbart fokuserar dig och vara tillgänglig under dessa veckor.


Att vi ligger vid Väster Tull mitt i city och lättåtkomligt till de olika övningsplatserna. och ett stenkast ifrån Norrköpings resecentrum, vandrarhem mm vi fixar även fram körning för halka och kunskapsprovet vid TRV


Vid 2-3 veckors intensivkurs rekommenderar vi stora paket.
Innehåller

• Inskrivnings avgift
• 15 Körlektioner a ́ 80 min.
• Teoripaketet (fria webbtester) böcker mm.
• Risk 1
• Risk 2 

 

Förskottsbetalning gäller för alla våra tjänster 

Så  fort du har betalat för din utbildning får du tillgång till teori och kan börja innan du sätter igång med själva intensivkursen. I appen finner du all teori tillsammans med filmer, bilder, lösningar och tester och du har möjlighet att studera via zoom var som helst.

 

En typisk dag under din intensivkurs 

Under intensivkursen varvas teori med praktisk körning för att ge bästa möjlighet att ta körkort.

En dag på intensivkursen kan se ut så här:

Du börjar dagen med att köra ett pass med körlektion 80 min.

Efter lunch kör du ytterligare ett pass 80 min. Däremellan ägnar du dig åt självstudier.

Vi rekommenderar att du är kvar på trafikskolan och pluggar.

Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan.

 

Avbokning-Inbokad intensivkurs måste avbokas senast 1 vecka innan i annat fall debiteras du 10% av beloppet. För att vi ska kunna bereda plats åt annan elev, ring helst så tidigt som möjligt om du har fått förhinder. Undantag: akut sjukdom, läkarintyg erfordras.

 

Boende för de som behöver det

Det billigaste alternativ är ett vandrarhem som heter PRONOVA vandrahem som kostar 460 kr. per natt inklusive frukost och är 3 minuters promenad från oss. 

För att boka boende på Pronova vandrarhem ska ni ringa på nummer 011-13 20 00 och hälsa att ni ska vara elev på Basses Trafikskola. 

en

En